</descriere>

Valorifică puterea tehnologiilor de mâine

Bitcom IoT este o companie cu capital 100% românesc, determinată să producă IoT în plan local și să demonstreze că nu suntem doar exportatori de inteligență și materie primă, ci și de produse finite.

Prin soluții eficiente, inovații proactive și aplicabilitate la scară largă cu ajutorul internetului și al tehnologiilor IoT, îți redăm puterea și îți simplificăm viața. 

Printre colaborările noastre se numără proiecte cu trei dintre Primăriile de sector ale Municipiului București (Primăria Sector 3, Primăria Sector 5 și Primăria Sector 6), Aeroportul Internațional din Craiova și o gamă variată de companii performante din sectorul privat.

IoT – Internet of Things

Suntem pionieri în IoT cu energie redusă, Software Development, Microelectronice și Inteligență Artificială. Ne concentrăm pe design și dezvoltare de produs, personalizare și integrare de sisteme.

Pe lângă competențele demonstrate în domeniul Software, avem experiență în proiecte speciale furnizate Forțelor Militare și Aeriene.

Bitcom IoT este o companie care oferă atât soluții software, cât și hardware, pentru a dezvolta echipamente cu învățare automatizată și IoT. Cu sediul în București, România, colaborăm cu clienți internaționali din industrii diverse, corporații, dar și cu administrația și business-urile locale din întreaga lume. Bitcom oferă soluții extinse de Inteligență Artificială, care conectează eficient partea de software, învățare automată și operațiuni de tip cloud la echipamente hardware pentru a oferi vizibilitate și analiză în timp real, îmbunătățind operațiunile.

</istoric>

2018 marchează anul înființării Bitcom IoT, o companie cu 100% capital românesc din București. Am debutat într-o formulă compactă, de 4 membri fondatori cu experiență în domeniu și cu aspirația de a redefini capacitățile IoT atât pe plan local, cât și internațional. 

Ulterior, angajarea primului inginer automatist la Bitcom a marcat un pas semnificativ în construirea unei echipe complete de specialiști. Evoluția noastră continuă se reflectă mai apoi în înființarea secției de producție electronice, care ne-a permis să controlăm cu mai mare acuratețe calitatea și performanța dispozitivelor noastre IoT.

Astfel am putut demara primele proiecte ambițioase, precum dezvoltarea și lansarea cu succes a unei serii inovatoare de senzori de parcare, precum și prin conceperea de stații de încărcare DC, realizări care oglindesc angajamentul nostru față de soluțiile sustenabile pentru mobilitatea electrică. Colaborările noastre cu trei dintre Primăriile de sector ale Municipiului București, cu Aeroportul Internațional Craiova și cu o gamă variată de clienți importanți din sectorul privat reprezintă un reper crucial în dezvoltarea Bitcom, dar și rodul unei munci susținute.

Promptitudinea și eficiența cu care am lucrat la primele soluții care ne-au consacrat se păstrează până astăzi. Istoricul și portofoliul Bitcom reflectă angajamentul nostru constant față de inovație, calitate și satisfacția clienților noștri.

</misiunea>

Prin munca noastră, contribuim la îmbunătățirea standardului de viață al fiecărui cetățean global. Obiectivul nostru principal este ca prin inovație și progres să optimizăm energia folosită, să creștem eficiența și să stimulăm sustenabilitatea în toate industriile, contribuind la o economie globală mai sănătoasă.

</viziunea>

Trăim într-o lume în care date prețioase se strâng în fiecare secundă a fiecărei zile. Faptul că telefoanele sunt conectate la internet prin difuzor, microfon și cameră a facilitat colectarea de date în masă, dar și evaluarea, procesarea și integrarea acestora în dezvoltarea de tehnologii care îmbunătățesc constant calitatea vieții noastre. 

Însă, fără o platformă IoT potrivită, fără integrarea de tip cloud și dezvoltarea hardware, aceste informații vor rămâne prea neconcludente și complexe pentru a trage niște concluzii utile.

Aici intervine învățarea automată, și folosirea acestor tehnologii pentru a schimba lumea în bine.

 

</expertiză >

Echipa noastră reunește specialiști cu expertiză vastă atât în domenii tehnice, cât și în materie de dezvoltare software. Astfel, reușim să acoperim intern întregul proces de creație și implementare a soluțiilor Bitcom IoT. 

Inginerii noștri sunt responsabili de proiectarea și implementarea soluțiilor hardware personalizate, asigurând integrarea optimă a dispozitivelor noastre IoT în mediul dorit. 

Departamentul tehnic gestionează cu precizie și eficiență partea practică a serviciilor, ocupându-se de instalarea, configurarea și întreținerea acestor dispozitive. 

Dezvoltatorii software colaborează strâns cu echipa, creând platforme și aplicații customizate care permit monitorizarea, stocarea, analiza datelor și controlul dispozitivelor IoT în timp real. 

Prin sinergia dintre acești profesioniști dedicați, reușim să îți oferim soluții complete și integrate, transformând conceptele în realitate funcțională IoT.

</Valorile definitorii>

Ce ne face să fim partenerul tău ideal

Bitcom IoT se specializează în dezvoltarea unor sisteme IoT complete, gândite de la componente inițiale de software, până la integrarea de tip cloud și a aplicațiilor hardware. Te ajutăm să găsești soluțiile optime pentru hardware, dar și software.

Fiabilitatea serviciilor noastre

Ne mândrim cu tehnologia de ultimă oră pe care o punem de dispoziție clienților noștri, însă suntem la fel de siguri pe securitatea și fiabilitatea serviciilor. Suntem mereu pregătiți să îți protejăm datele, dispozitivele și rețelele, ceea ce ne aduce nu numai satisfacție profesională, ci și aprecierea colaboratorilor noștri.

Soluții personalizate

Colaborarea cu Bitcom IoT presupune flexibilitate și customizare absolută. Atât soluțiile, cât și interfața acestora sunt concepute și particularizate pentru tine și nevoile tale, fără tipare prestabilite. Astfel, îți putem oferi soluțiile ideale, create întocmai pentru a rezolva problemele pe care le întâmpini.

Excelență în analiza datelor

Noi nu colectăm doar date, ci extragem insight-uri. Mulțumită tehnicilor noastre avansate de analiză a datelor, vei putea descifra și trage concluzii valoroase, bazate pe volume vaste de date generate de dispozitivele IoT.

Servicii complete:

Ne ocupăm de dezvoltarea unor sisteme IoT complete, de la software inițial, la integrarea bazelor de date de tip cloud și a aplicațiilor hardware. Prin urmare, îți punem la dispoziție pachete complete, de încredere și de ultimă generație.

Suport tehnic 24/7 pentru satisfacție 100% garantată:

În calitate de client, poți contacta oricând serviciul nostru de asistență tehnică, în care se reflectă aceleași valori ca în serviciile noastre: calitate, experiență și promptitudine. Astfel, îți vom rezolva problemele sau nelămuririle, iar tu vei beneficia de sprijin pe tot parcursul operațiunilor.

De ce să ne alegeți pe noi

Tehnologie la rangul de artă

Cu Bitcom IoT, poți experimenta inovația și tehnologia de cea mai înaltă calitate în orice departament.

Servicii Cloud

Pe lângă tehnologia inteligentă, AI și machine learning, oferim și soluții de Cloud Computing și integrare completă pentru clienții noștri.

 

Soluții de eficientizare a costurilor

Oferim prețuri extrem de competitive pentru tehnologii de ultimă generație, care justifică investiția.

</Cum pot soluțiile IoT să vă transforme afacerea>

Lumea este în continuă schimbare, la fel și nevoile fiecărei afaceri.

Luați legătura cu experții noștri pentru a vedea cum puteți implementa soluții IoT pentru accelerarea creșterii business-ului.

1 + 13 =

InnovX BRC
OCA
Axis
Qcells
Jetson
aws
Phonix Contact
eset
Teltonika
Milwaukee
AIC
Secunet
Magus
Tora
InnovX BRC
OCA
Axis
Qcells
Jetson
aws
Phonix Contact
eset
Teltonika
Milwaukee
AIC
Secunet
Magus
Tora