</Certificări & Atestări>

Valorifică puterea tehnologiilor

Partenerul tău pentru un viitor mai strălucit

EN ISO 9001 – TÜV AUSTRIA CERT CMGH – Certificare Națională și Internațională de System Management Calitativ.

Bitcom IoT se specializează în dezvoltarea unor sisteme IoT complete, gândite de la componente inițiale de software, până la integrarea de tip cloud și a aplicațiilor hardware. Te ajutăm să găsești soluțiile optime pentru hardware, dar și software.

Produsele și serviciile noastre sunt în conformitate cu cele mai calitative standarde ale industriei:

ISO 9001 / ISO 14001 / ISO 27001

Revoluționează
viața, așa cum o știm

Producția și laboratoarele noastre de dezvoltare sunt actualizate până la cea mai modernă tehnologie. Asta ne permite să proiectăm, dezvoltăm și implementăm soluții personalizate de cea mai înaltă calitate, care să se plieze pe nevoile particulare ale clienților noștri.

Întrucât normele calitative și standardele în materie de tehnologie sunt în continuă dezvoltare, abordarea noastră are ca principiu de bază calitatea continuă (continuous quality – CQ). Astfel, ne propunem nu numai să menținem, dar și să îmbunătățim soluțiile oferite pe întreaga durată a colaborării. Punem accent pe testarea continuă, monitorizarea și actualizarea frecventă pentru a ne asigura că tehnologia noastră IoT îndeplinește un nivel înalt și satisface așteptările clienților.

</expertiză >

Echipa noastră reunește specialiști cu expertiză vastă atât în domenii tehnice, cât și în materie de dezvoltare software. Astfel, reușim să acoperim intern întregul proces de creație și implementare a soluțiilor Bitcom IoT. 

Inginerii noștri sunt responsabili de proiectarea și implementarea soluțiilor hardware personalizate, asigurând integrarea optimă a dispozitivelor noastre IoT în mediul dorit. 

Departamentul tehnic gestionează cu precizie și eficiență partea practică a serviciilor, ocupându-se de instalarea, configurarea și întreținerea acestor dispozitive. 

Dezvoltatorii software colaborează strâns cu echipa, creând platforme și aplicații customizate care permit monitorizarea, stocarea, analiza datelor și controlul dispozitivelor IoT în timp real. 

Prin sinergia dintre acești profesioniști dedicați, reușim să îți oferim soluții complete și integrate, transformând conceptele în realitate funcțională IoT.