</soluții>

Echipamente

Contribuția noastră se extinde atât în sectorul public, cât și în cel privat, pentru că ambele au de câștigat din integrarea IoT.

Parko-IN

Automat Intrare Parcare

Automatul de intrare în parcare PARKO-IN reprezintă un dispozitiv performant care este plasat la intrarea în incinta unei parcari. Acest terminal funcţionează pe bază de tichete, eliberate fie prin apăsarea unui buton, fie automat, în momentul în care apare un autoturism în faţa sa.

Parko-OUT

Automat Ieșire Parcare

Automatul de ieşire PARKO-OUT este un terminal amplasat la ieşirea din parcări, care are rolul de scanare a tichetului şi validarea ieşirii in cazul în care taxa de parcare a fost achitată.

Parko-PAY

Automat Plată Parcare

Acest automat de plată PARKO-PAY acceptă ca modalitati de plată atât monede, cât şi bancnote şi SMS-uri sau cardurile bancare.

Parko-GATE

Barieră Acces Parcare

Barierele PARKO-GATE sunt concepute pentru a controla fluxul mare de trafic și spațiile de parcare. Solutia ideala pentru servicii grele pe alee (controlul parcării rezidențiale) și utilizare intensivă (controlul parcării publice) chiar și în condiții climatice deosebite și dificile.